Micro-clustering – Ontgiften van je lichaam

Structuur van water

Water bestaat uit watermoleculen of H2O. Deze watermoleculen komen nooit enkelvoudig voor, ze komen eerder voor in groepjes of clusters, met meerdere watermoleculen die elkaar als het ware vasthouden. Bij gewoon water zoals flessenwater of leidingwater, bestaan deze clusters uit 15 à 20 watermoleculen. Het probleem hierbij is dat deze clusters te groot zijn om in de cellen opgenomen te kunnen worden. Hierdoor laat gewoon water je ook vaker naar de wc lopen in plaats van het effectief hydrateren tot in de cellen.

Hetzelfde gebeurt in ons lichaam waardoor we vaak snel verouderen. Ons lichaam verrimpelt, we krijgen klachten, pijn en we voelen ons snel vermoeid. Om dit verouderingsproces tegen te gaan is het belangrijk om veel anti-oxidanten op te nemen, zodat het oxidatieproces afneemt.

hydratatie

Ultieme hydratatie

Met je Kangen Water machine verander je door ionisatie gewoon kraantjeswater in Kangen Water, waarbij de clusters van structuur veranderen en zeer klein worden. Deze kleine micro-clusters bestaan uit 6 watermoleculen in plaats van 15 à 20, en kunnen daardoor veel beter opgenomen worden in de cellen. Kangen Water penetreert door de micro-clusters meteen de celwand, via aquaporiën.

Om even een vergelijking te maken van de mate waarin het water effectief wordt opgenomen tot in de cellen: bij gewoon water is dit slechts 15%, bij Kangen Water heb je een absorptie van 95%. Hierdoor heb je ook nooit een opgeblazen gevoel in de buik, in tegenstelling tot de ‘waterbuik’ bij het drinken van gewoon water, dat je letterlijk hoort klutsen in je maag.

cell

Uitstekende opname van voedingsstoffen

Kangen Water is een ongelooflijk transportmiddel voor voedingsstoffen, omwille van de micro-clustering. Alle essentiële voedingsstoffen kunnen gemakkelijk de cel binnendringen en kunnen ook effectief geassimileerd worden. Al eet je erg gezond, met gewoon water kan je je cellen niet optimaal voeden, omdat de voedingsstoffen niet tot diep in de cellen geraken. Met Kangen Water gebeurt dit wel en voedt je je cellen perfect!

Ontgiften van je cellen

Het micro-geclusterde Kangen Water zorgt ervoor dat het ontgiften van je lichaam op een diep cellulair niveau gebeurt. Wanneer je Kangen Water drinkt, worden de giftige afvalstoffen heel gemakkelijk uit de cellen verwijderd via de aquaporiën. Kangen Water zorgt ervoor dat het je cellen diep hydrateert en de afvalstoffen meeneemt, die ontstaan door de metabolische functies van je cel.

Onderzoek naar Hexagonaal water

Naar hexagonaal water, water met 6 watermoleculen, is reeds 40 jaar onderzoek gevoerd door Dr Mu Shik Jhon. In het boek ‘De moleculaire Wateromgeving theorie’ constateert hij het volgende:

“Veroudering is een verlies aan hexagonaal water in de organen, weefsels en cellen, en een algemene verlaging van de hoeveelheid water in het lichaam”

Meer informatie over Kangen Water