Kangen Water® pH8.5-9.5 – drinkbaar

Kangen Water tegen verzuring lichaam

Kangen Water drinken is het beste wat je kan doen voor je gezondheid, hierdoor ga je verzuring van je lichaam tegen en reinig je je lichaam diep. Je lichaam bestaat uit 70-75% water, dit wil zeggen dat de kwaliteit van het water in je lichaam minstens 70% bepaalt van je gezondheidstoestand. Als je Kangen Water drinkt, help je je lichaam te evolueren naar een meer alkalische toestand, die je gezondheid revitaliseert op cellulair niveau.

Wat hebben cellen nodig?

De Franse Nobelprijswinnaar Dr. Alexis Carrel leidde een experiment waarbij hij cellen van een kip in leven wist te houden gedurende 34 jaar. Dit terwijl de gemiddelde kip maximaal 10 jaar wordt. De bedoeling van het experiment was om aan te tonen dat cellen onsterfelijk zijn zolang ze in de juiste omstandigheden vertoeven. Hij concludeerde uit zijn experiment dat cellen slechts drie zaken nodig hebben om te overleven:

 • Zuurstof
 • Voedingsstoffen
 • Elimineren van afvalstoffen

Eigenschappen van Kangen Water

Met de ongelooflijke eigenschappen van Kangen Water zorg je ervoor dat je lichaam veel zuurstof krijgt, dat voedingsstoffen beter opgenomen worden en afvalstoffen worden geëlimineerd. Je lichaam wordt diep gereinigd en wordt erg gezond, waardoor je weerstand versterkt wordt. Hierdoor stop je de verzuring van je lichaam. De eigenschappen van Kangen Water zijn:

 1. Anti-oxidant
 2. Alkalische pH
 3. Micro-clustering

Wanneer je Kangen Water drinkt, begin je aan een ware reinigingskuur van je lichaam. Het effect van dit perfecte drinkwater verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van je levensstijl, je stressniveau, de hoeveelheid lichaamsbeweging en ook inname van medicatie. Deze factoren bepalen hoeveel gifstoffen er in je lichaam aanwezig zijn en ook hoe zuur je lichaam is (Verzuring lichaam). Daarom raden we aan eerst met Kangen Water 8.5pH te beginnen, dan naar 9.0pH over te schakelen en geleidelijk aan op te bouwen naar 9.5pH.

Wat mag je verwachten van deze reinigingskuur?

Hering’s Law of Cure zegt dat elke ziekte of elk symptoom tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen en dat het helen van deze ziekten ook tijd nodig heeft. Vanaf het moment dat we ons lichaam een natuurlijke manier aanreiken om zichzelf te herstellen, keren we stap voor stap onze ongemakken en symptomen om. We helen dus in de omgekeerde volgorde.

Eerst begint het lichaam met een grote schoonmaak en komen er vele gifstoffen vrij vanuit de primaire organen. Met Kangen Water zorg je ervoor dat gifstoffen, die in je cellen vastzitten, vrijkomen. Het lichaam kan hierbij het immuunsysteem stimuleren om koorts te creëren en gifstoffen uit te zweten, of af te scheiden via de neus, huid of spijsvertering. Dit wil zeggen dat er ‘helingscrisissen’ ontstaan waarbij gifstoffen het lichaam verlaten, ook wel detoxen genoemd.

Als je een verkoudheid hebt, zijn dit symptomen van het reinigen van je lichaam en het ontdoen van een teveel aan gifstoffen. Zo krijg je bijvoorbeeld koorts, hoofdpijn of zelfs puistjes. Dit zijn welkome, positieve signalen, die aanduiden dat je lichaam een reinigingskuur ondergaat en het gezonder, jonger en vitaler wordt!

Kerngezond met Kangen Water

Bijhorende foto’s werden genomen door Dr Hiromi Shinya, een chirurg die moderne colonoscopische technieken introduceerde, alsook de electro-chirurgische polypectomie uitgevonden heeft. Hij schrijft al zijn patiënten Kangen Water voor. Hij schrijft hierover uitgebreid in zijn boek “The Enzyme Factor”. Van de meer dan 300.000 patiënten die hij behandelde, heeft niemand ooit een terugval gekend.

Op de foto’s zie je de darmen vóór en na zijn behandeling met Kangen Water en na het volgen van een gezond dieet.

hiromicolofonboek

Veelzijdige toepassingen

  • Als drinkwater

Drink zoveel als je kan gedurende de dag. Kangen Water is heel licht en je zal merken dat je veel meer kan drinken dan gewoon water. Ook smaakt het heerlijk, zonder een rare metaal- of plastiek smaak.

  • Bereiding van je maaltijden

Dit water kan perfect gebruikt worden om je eten te koken, niet alleen zal de kooktijd minder zijn, ook de smaak van je eten zal heerlijk zijn!

  • Koffie en thee

Met Kangen Water zorg je er ook voor dat de aroma’s van je koffie en thee veel meer tot uiting komen, en creeër je een rijke smaak.

 • Soepen en stoofschotels:
  Kangen Water zorgt ervoor dat de smaken van je ingrediënten sterk aanwezig zijn en je zelfs minder hoeft te kruiden.
  • Planten

Voor planten die een hogere alkalische pH nodig hebben is Kangen drinkwater ideaal om ze te revitaliseren. Ook wordt kieming gestimuleerd en groeien planten en zaden sneller.