Beauty Water

Beauty Water pH5.5

Acidic Water wordt ook wel Beauty Water genoemd, omdat het zorgt voor een ongelooflijk mooie huid. De zuurtegraad van je huid schommelt tussen 4.0-6.0pH en met het gebruiken van Beauty Water bescherm je hierdoor ook je huid tegen bacteriën. Leidingwater dat je gebruikt onder de douche heeft een neutrale 7.0pH waarde die te alkalisch is voor de huid. Hierdoor droogt je huid gemakkelijk uit. Ook zijn de meeste zepen erg alkalisch, waardoor de zuurtegraad van je huid volledig uit balans geraakt. Beauty Water zorgt ervoor dat je huid geoptimaliseerd wordt door ze terug in balans te brengen.

Met Beauty Water krijgt je huid een perfecte hydratatie, je bovenste huidlagen worden volledig gehydrateerd en je krijgt een mooie huid. Ook zorgt het water voor een tonifiërend effect, zoals bij een gezichtstoner, alleen is Beauty Water geheel vrij van chemische stoffen. Hierdoor krijg je een prachtige huid en een ware glow op je gelaat! Neem Beauty Water mee in een klein spuitflesje en spray het over je gezicht gedurende de dag voor een mooi huid.

Verdere toepassingen

 • Gelaat- en haarverzorging
  Net zoals je huid, hebben je haren ook een iets zuurdere pH nodig. Met Beauty Water zorg je ervoor dat je haarschubben mooi dichtgaan, zodat een extra glans ontstaat!
 • Dierverzorging
  Beauty Water kan je ook gebruiken om de vacht van je huisdier mooi glanzend te maken en te beschermen.
 • Schoonmaken
  Vuil verwijderen van houten vloeren, keramische tegels, polijsten van spiegels, brillen, glazen voorwerpen en ramen om een hoge glans te verkrijgen zonder vlekken.
 • Diepvries voedsel
  Spray je voedingsmiddelen in met Acidic Water bij het invriezen zodat het voedsel zijn smaak niet verliest na het ontdooien, zoals vis en garnalen.

Meer informatie over Kangen Water