Strong Kangen Water pH11.0

Dit sterk alkalische water helpt je bij het hygiënisch onderhouden van je dagelijkse huishouden en is niet enkel heel krachtig, het is ook 100% hypoallergeen. Met sterk Kangen Water behoren schadelijke chemische schoonmaakmiddelen tot het verleden!

Huishouden

Strong Kangen Water of sterk alkalisch water is een ware ecologische ontvetter en zorgt voor een proper huishouden. Door zijn sterk oplossend vermogen kan dit water je helpen bij het verwijderen van vlekken, als afwasmiddel en voor een algemene schoonmaak, dit allemaal zonder schadelijke chemische stoffen.

Wasmachine

Je kan voortaan ook je was doen. Met 1 à 2 liter Strong Kangen Water in je wasmachine in plaats van wasmiddel zal je ervan versteld staan hoe proper je kleren zijn en hoe mooi de kleuren van je kleding worden behouden. Bovendien bevatten je kleren geen chemische stoffen meer, die in je huid kunnen doordringen. De perfecte oplossing voor mensen met een gevoelige huid.

Keuken

Dit sterk alkalisch water kan je ook gebruiken om giftige pesticiden te verwijderen van groenten en fruit. Pesticiden bestaan uit een olie-basis, zodat de regen deze niet zomaar kan wegspoelen. Hierdoor zijn ze erg hardnekkig en kunnen ze met gewoon kraantjeswater niet verwijderd worden. Omdat Sterk Kangen water olie kan oplossen, kan het ook de pesticiden verwijderen en heb je groenten en fruit zonder gevaarlijke stoffen. Hierdoor is het niet alleen erg gezond, maar proef je ook de échte smaak zonder vreemde metaal-smaken.
Het weken en kiemen van rijst, bonen, granen en zaden kan je ook met dit water doen. De kiemtijd is veel korter dan bij gebruik van gewoon water. Ook zullen de kiemen veel meer smaak en vitaliteit hebben, plus meer vitaminen en mineralen bevatten.

Persoonlijk gebruik

Sterk Kangen water is ontstekingsremmend. Bij allerhande vormen van onstekingen en zwellingen, kan je een gedrenkte doek rond de ontstoken plaatsen wikkelen en zal de ontsteking drastisch afnemen. Arthritis en gewrichtspijnen kunnen ook beholpen worden door simpelweg sterk Kangen Water te gebruiken. Ook bij sportblessures is sterk Kangen Water een grote hulp en nemen zwellingen onmiddellijk af.
Bij roodheid, zoals bij acne, eczema en psiorasis zal dit water er ook voor zorgen dat deze snel afnemen. Alle huidaandoeningen kan je verhelpen door gebruik van dit sterk alkalisch water. Bij open wonden gebruik je het sterk zure 2.5pH water, dat wonden desinfecteert.
Bij hitte, bijvoorbeeld bij verbranding, onttrekt sterk Kangen water onmiddelijk de hitte uit de huid en zorgt voor een snelle afkoeling. Dit water is zeer effectief bij zonnebrand.

Meer informatie over Kangen Water