Verbeterde Sportprestaties – Spierpijnen

Verkrampte spieren en Spierpijnen

Ook sporters erkennen de unieke eigenschappen van Kangen Water. Zuiver Kangen Water zorgt ervoor dat sporters sneller herstellen na een zware inspanning en minder spierpijn ontwikkelen om zo meer en nog betere sportprestaties te kunnen leveren. Bij zware inspanningen kan soms verzuring van de spieren optreden dat zorgt voor verkrampte spieren. Hierdoor kunnen spieren stijf aanvoelen. Door het drinken van Kangen Water help je je lichaam om deze zuren snel en volledig af te voeren.

Tijdens een sportprestatie verliest je lichaam veel vocht en is het belangrijk om je goed te hydrateren voor en na het sporten. Ook tijdens je sportactiviteit mag je gerust Kangen Water drinken, je zal geen last hebben van een “waterbuik”.  Met geïoniseerd Kangen Water worden je spieren en weefsels maximaal gehydrateerd omwille van de micro-clusterende eigenschappen, dit wil zeggen dat je lichaam 5 keer sneller wordt gehydrateerd dan bij gewoon water. Kangen Water wordt tot 95% geabsorbeerd door je lichaamscellen, in vergelijking met slechts 15% bij gewoon water.

Hoe groter de sportprestatie die je levert, hoe meer hydratatie je lichaam nodig heeft. Bij een vochtverlies van slechts 2% van je lichaamsgewicht, neemt het prestatieniveau duidelijk af. Bij een vochtverlies van 5-7% worden prestatieverminderingen vastgesteld tot 30%. Door je eigen Kangen Water machine thuis te gebruiken, kan je zuiver, gezond en alkaline drinkwater meenemen naar je workout. Vul thuis je drinkfles met Kangen Water en blijf perfect gehydrateerd tijdens het sporten.

Kangen Water kan niet alleen je spierpijn verhelpen, maar kan ook zorgen voor een betere musculaire beweging, prestatie en flexibiliteit. Mooi gehydrateerde spieren en cellen zorgen voor een perfecte afvoer van zuren en een toename van mobiliteit. Kangen Water helpt daarom bij het stretchen alsook bij het beoefenen van yoga.

Betere opname van Voedingsstoffen

De dagelijkse opname van Kangen Water helpt sporters om snel de nodige voedingsstoffen op te nemen. Vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten en goede vetten worden zo sneller door het lichaam verwerkt. Kangen Water is zuurstofrijk en zorgt voor een grotere zuurstofopname in de cellen, waardoor een verhoging van de VO2 max waarde bekomen wordt. Hierdoor volgen hogere conditieniveaus en worden ook betere sportprestaties geleverd.

Het combineren van Kangen Water met een met alkaline gevuld eetpatroon kunnen ervoor zorgen dat de weerstand van het lichaam van sporters meer efficiënt werkt. Het consumeren van voeding met een hoog proteïne gehalte, energierepen en sportdranken neemt je bio-electrische energie weg. Daarentegen zal het toevoegen van meer rauwe voeding als fruit, groenten en noten aan je eetpatroon, je lichaam ondersteunen en versterken. Met geïoniseerd Kangen Water als belangrijkste voedingsstof van je lichaam, zorg je ervoor dat je lichaam in perfecte conditie is voor fysieke inspanningen.

Meer informatie over Kangen Water