Schoonheid

Een mooie huid

Voelt je huid soepel en gezond aan? Blijft je huid voldoende gehydrateerd gedurende de dag? Vertrouw voor een stralende huid op de natuurlijke eigenschappen van Enagic Beauty Water (Acidic Water pH 5.5). Genereer slechts met een druk op de knop van je Kangen Water machine, water dat je huid verjongt, zuivert en voldoende hydrateert. Het drinken van Kangen Water als inwendige hydratatie, in combinatie met de uitwendige hydratatie van Beauty Water, creëert een ware en natuurlijke ‘glow’ op je gelaat.

Enagic Beauty Water ondersteunt de juiste zuurtegraad van de buitenste laag van je huid. Door je gezicht te reinigen met het zuivere Beauty Water en niet kraantjeswater met hoog chloorgehalte te gebruiken, geniet je van een zuivere, gezonde huid elke dag opnieuw. Weg met de chemicaliën, synthetische geurstoffen en parabenen waarmee vele huidverzorgingsproducten gemaakt worden.

Naast het gebruik van Enagic Beauty Water voor het reinigen en wassen van je huid, kan je Beauty Water ook gebruiken voor het maken van je eigen natuurlijke verzorgingsproducten. Zo vind je de natuurlijke en unieke eigenschappen van Enagic Beauty Water terug in al je verzorgingsproducten en ben je zeker dat je elke dag opnieuw zuivere producten voor het reinigen en hydrateren van je gezicht en lichaam gebruikt. Met Beauty Water geniet je dag na dag van een mooie huid.

Maak zo je eigen Beauty Water lotion, perfect voor een extra hydratatie boost. Of gebruik je eigen hydraterende zeep voor onder de douche. Geniet elke dag van een jonge, vernieuwde en volledig gehydrateerde huid dankzij Enagic Beauty Water. Daarenboven is het natuurlijke Enagic Beauty Water goed voor de natuur. Aandacht voor een betere huid én een zuivere natuur maakt van Enagic Beauty Water inderdaad het perfecte schoonheidswater.

Meer informatie over Kangen Water