Preventie van Ziekten

Ontgiften, lever ontgiften en spierpijn verhelpen

“Van de 57 miljoen globale sterfgevallen in 2008, waren 36 miljoen, of 63%, het gevolg van niet-overdraagbare ziekten zoals hartziekten, beroerte, kanker, chronische ademhalingsaandoeningen en diabetes. Ze zijn de hoofdoorzaak van sterfte in de wereld. Het aantal getroffen mensen, families en gemeenschappen blijft stijgen.” – De Wereld Gezondheidsorganisatie

Niet-overdraagbare ziekten zijn aandoeningen die we grotendeels zelf in de hand hebben door niet altijd goed zorg te dragen voor ons lichaam. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie staat Japan op de eerste plaats wat betreft de langste levensverwachting, en draait de gezondheidszorg dan ook rond het preventief voorkomen van ziekten, in tegenstelling tot het Westen, waar we voornamelijk symptomen gaan behandelen.

Wat heeft ons lichaam het meest nodig?

Het is belangrijk het lichaam te geven wat het werkelijk nodig heeft. Op de eerste plaats komt uiteraard zuurstof, want we kunnen maar enkele minuten zonder. Op de tweede plaats komt water. We kunnen slechts enkele dagen zonder water, vooraleer het lichaam zijn vitale functies niet meer kan uitvoeren. De reden hiervoor is dat je lichaam uit 70% water bestaat en alle vitale processen in je lichaam op basis van water plaatsvinden.

Door je lichaam voortdurend gehydrateerd te houden, stimuleer je de gezondheid van je lichaam. Een perfecte hydratatie zorgt ervoor dat je bloed niet te ‘dun’ of te ‘dik’ is, door een gebrek aan water of zout. Ook heb je geen last van een te hoge bloeddruk. Wanneer je genoeg water drinkt, reinig je je lichaam en zorg je ervoor dat je je lichaam ontgift van gevaarlijke afvalzuren die je lichaam aanmaakt bij het uitvoeren van zijn lichaamsfuncties.

Slechte eet- en drinkgewoonten, te veel stress en een ongezonde levensstijl verlagen de zuurtegraad in je lichaam waardoor je je minder actief en gezond voelt en je lichaam uiteindelijk in een staat van volledige verzuring of acidose terecht komt. Een goede hydratatie door het drinken van geïoniseerd water kan de zuurtegraad in je lichaam terug in evenwicht brengen en deze acidose voorkomen alsook tegengaan.

Ontgiften

Wanneer we geïoniseerd water drinken, gaat het lichaam zich vooreerst ontgiften van afvalzuren in de primaire organen. Je darmfunctie vormt de sleutel tot je gezondheid , het is daardoor van vitaal belang dat deze eerst ontgift wordt. Als gifstoffen niet afgevoerd worden, komen ze opnieuw in de bloedbaan terecht. Dit zorgt ervoor dat cellen gevoed worden met afvalstoffen en ze uiteindelijk verzuren. Weefsels die afvalzuren bevatten, vormen een perfecte omgeving opdat ziekten zich kunnen profileren, aangezien deze het best in zure omgevingen ontwikkelen.

Geïoniseerd Kangen Water zorgt ook voor het ontgiften van je andere organen. Zo worden je nieren voldoende gereinigd, alsook kan je je lever ontgiften door het drinken van geïoniseerd water. Op die manier worden je leverfuncties geoptimaliseerd door het ontgiften en afvoeren van afvalzuren.

Kangen Water zorgt er tevens voor dat je bloed zuurstofrijk wordt. Ook bevat Kangen Water een hoge graad aan bio-electrische antioxidanten en hoog absorbeerbare, ionische mineralen. Deze stoffen bevorderen de afbraak van afvalstoffen in het lichaam, waardoor je lichaam op een gezonde en veilige manier kan ontgiften.

Een gezonde levensstijl en het drinken van Kangen Water zorgt voor verlichting bij allerhande aandoeningen:

  • Obesitas
  • Diabetes
  • Hoge bloeddruk
  • Huidproblemen
  • Ontsteking van de gewrichten
  • Darmaandoeningen
  • Allergieën

De krachtige eigenschappen van Kangen Water helpen ook preventief tegen ouderdomskwaaltjes, uitdroging, spierpijn en een algemene slechte gezondheid.

Klik hier voor allerlei aandoeningen.

Meer informatie over Kangen Water