Meer Energie – Verzuring

Verzuring

Ons lichaam en onze geest worden verzwaard door gif- en afvalstoffen, die we dagelijks opnemen uit onze voeding-,drank- en leefgewoonten. Het opslaan van deze afvalstoffen in ons lichaam zorgt voor vermoeidheid, verzuring en een ongezond lichaam. Het drinken van water is essentieel bij het zuiveren en hydrateren van je lichaam. Dehydratatie is vaak de oorzaak van het niet optimaal functioneren van je lichaam. Chronische dehydratatie kan er zelfs voor zorgen dat je hoofdpijn ontwikkelt, nekpijn en algemene vermoeidheid. Wanneer je lichaam gedehydrateerd is, heeft dit een grote invloed op je mentale helderheid, je focus en je hersenactiviteit. De beste, meest gezonde en meest veilige vorm om je lichaam te hydrateren, alsook te zuiveren, is door het drinken van zuiver, gezond water. Voedingsstoffen met een hoge zuurtegraad, vette voedingstoffen en verarmd water beletten ons lichaam energiek en dynamisch te zijn.

Een goede hydratatie en een zuiver lichaam zorgen voor een toename van energie en zo ook een optimale gezondheid. Enagic’s unieke ionisatiesysteem zorgt voor puur, gezond en lekker Kangen Water, perfect voor de hydratatie van je lichaam. Kangen Water zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen in je lichaam worden afgevoerd. Ook de opname van energie uit voedingsstoffen wordt bevorderd door het drinken van Kangen Water.

Het eten van gezonde voeding als groene groenten, fruit, noten, zaden en het drinken van geïoniseerd Kangen Water vormen de sleutel tot een goede gezondheid. Je energie neemt toe, je voelt je gezond en bent beter bestand tegen ziekte.

Kangen Water maakt je energieker en zorgt ervoor dat je er fris en gezond uitziet. Het is een bron van gezonde hydratatie en energie en wordt ten volle geabsorbeerd door het lichaam. Kangen Water stimuleert de opname van essentiele mineralen zoals calcium, magnesium, sodium en potassium/kalium. Kangen Water ondersteunt een gezonde spijsvertering en het afvoeren van afvalstoffen op een natuurlijke manier.

Elk levend organisme heeft een bio-electrisch veld en kan gefotografeerd worden door middel van Kirlian fotografie. Door stralingen en stress wordt dit veld negatief beinvloed en kan het kleiner en zwakker worden. Hierdoor kan je je energetisch zwak voelen. Bij het drinken van Kangen Water is aangetoond dat het bio-electrisch veld van het menselijk lichaam, of aura, groter en sterker kan worden. Dit komt doordat Kangen Water een grote bio-electrische waarde heeft, vandaar dat het ook wel ‘Levend Water’ wordt genoemd. Door het drinken van dit levend water kun je je lichaam en geest vitaliseren en ben je ook beter bestand tegen stralingen van elektronische apparatuur.

Kirlian-Photography

Meer informatie over Kangen Water