Hydratatie

Lichaam ontgiften en verzuring van het lichaam

Wist je dat:

80% van de bevolking gedehydrateerd is?

  • Je per dag ongeveer 2,5 liter vocht verliest?
  • Alcohol, koffie, frisdranken, suiker, en medicatie je nog meer vocht doen verliezen?
  • Je bij een vochtverlies van 5%, je 20% minder kan presteren?
  • Je bij een vochtverlies van 10% ziek bent?
  • Je bij vochtverlies van 20% dood bent?

Je lichaam hydrateren is essentieel voor een goede gezondheid. Ons lichaam bestaat voor bijna 70% uit water. In tegenstelling tot andere dranken hydrateert geïoniseerd water ten volle je lichaam. Extra bestanddelen als cafeïne en suiker die je vaak terugvindt in frisdranken zorgen voor dehydratatie en verzuring van het lichaam. Het zijn stoffen die het lichaam vaak niet nodig heeft. Ze zorgen voor een negatieve impact op ons lichaam, onze gezondheid en uiteindelijk ook onze energie.

Water is essentieel voor het behouden van een goede gezondheid en hydratatie. Onze huidige industriële samenleving zorgt er echter voor dat het natuurlijke water vervuild wordt door ondermeer toxische stoffen afkomstig uit landbouw en afvalwater. Het unieke Enagic filterproces zorgt voor water zonder chloor en andere afvalstoffen.

Kangen Water is zuiver water en bevat essentiële mineralen, die de processen in je lichaam ondersteunen. Door je lichaam te hydrateren met Kangen Water voorzie je je lichaam van belangrijke stoffen die bijdragen tot jouw welzijn en kan je zo je lichaam ontgiften. Vooral bij het beoefenen van sport en andere activiteiten is het belangrijk je lichaam voldoende te hydrateren. Ook in ons dagelijkse, haastige leven is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Op het werk, thuis, tijdens het spelen met de kinderen. Drink daarom Kangen Water op geregelde tijdstippen gedurende de dag.

Het drinken van Kangen Water laat je gezond voelen. Het water is licht, verfrissend en lekker van smaak en zorgt nooit voor een opgeblazen gevoel, zoals je bij gewoon water wel kan ervaren. De reden hiervoor is de micro-clustering van de watermoleculen in het water. Als gevolg wordt Kangen Water meteen opgenomen in je cellen en wordt je lichaam meteen gehydrateerd.

Kangen Water heeft een lage oppervlaktespanning waardoor een grotere absorptie van water mogelijk wordt. Een glas geïoniseerd water hydrateert daarom beter dan gewoon water. 8-10 glazen Kangen Water per dag vertegenwoordigen gemiddeld een ideale waterconsumptie. Om de exacte hoeveelheid waterconsumptie voor jezelf te berekenen, klik hier. Hoe meer Kangen Water je drinkt, hoe beter je je voelt.

Berekening ideale waterconsumptie

Je zou per dag minimum (0,047 x kg’s) in L moeten drinken. Voor optimale resultaten (0,063 x kg’s) in L drinken. 

Meer informatie over Kangen Water