Gifvrij Leven – Antioxidanten

Groene thee & Antioxidanten

Je lichaam kan hulp gebruiken bij het afvoeren van afvalstoffen. Afvalstoffen die niet worden afgevoerd, worden in het lichaam opgeslagen en belasten ons algemeen welzijn, alsook onze gezondheid. Het is dus belangrijk deze afvalstoffen af te voeren. Kangen Water is rijk aan mineralen en ondersteunt de afvoer van schadelijke zuren en afvalstoffen. Kangen Water zorgt voor de ontzuring van je lichaam. Door dit ontzuren en het hoge alkalische gehalte in het water versterkt Kangen Water ook het afweersysteem.

Gifstoffen als schadelijke zuren en vrije radicalen kunnen het verouderingsproces versnellen. Net als groene thee, bevat Kangen Water antioxidanten en bestrijdt het de vrije radicalen in je lichaam, hierdoor behoud je een optimale gezondheid, een perfecte hydratatie en vertraag je het verouderingsproces. Ook zorgt Kangen Water voor een efficiëntere opname van voedingsstoffen uit je voeding.

Het alkaline in Kangen Water herstelt de natuurlijke alkaline balans in ons lichaam. Spijtig genoeg wordt deze balans dagelijks aangetast door onze gehaaste levensstijl en ongezonde voedingsgewoontes. Dehydratatie, stress, voedingsmiddelen en dranken met een hoge zuurtegraad, alsook kant-en-klare voeding dragen niet bij tot een gezond en evenwichtig lichaam. We worden ook dagelijks beinvloed door pollutie, zowel door de lucht die we inademen, alsook door het gebruik van pesticiden op groenten en fruit.

Door een gezonde levensstijl op te bouwen en je lichaam te hydrateren met Kangen Water streef je naar de gezonde, natuurlijke balans die je lichaam nodig heeft en breng je het Alkaline gehalte in je lichaam weer in evenwicht. Met de 5 verschillende types water die het Enagic SD501 toestel genereert, kun je bovendien je groenten en fruit van pesticiden ontdoen, alsook een toxisch-vrije schoonmaak houden door enkel gebruik te maken van water. Zo ontgift je niet enkel je lichaam, maar ook je huis.

Een gifvrij, ontzuurd lichaam geniet van vele voordelen. Zo zal je merken dat je ’s nachts vaster slaapt en heb je minder last van slapeloosheid. Ook verbetert je weerstand, alsook je immuunsysteem door het ontzuren. Een gezonde levensstijl draagt bij tot een betere stofwisseling met een betere gewichtsbeheersing tot gevolg. Je lichaam is beter gehydrateerd en heeft een optimale vochtbalans. Een verminderde kans op hart- en vaatziekten door een gezonde en evenwichtige levensstijl, alsook een verminderde kans op jicht, reuma en huidziekten zijn mogelijk door deze ontzuring.

Meer informatie over Kangen Water