Gezondheid en Afvallen

Ontgiften lichaam en Afvallen

Kangen Water is geïoniseerd water dat je lichaam reinigt, zuivert en hydrateert. Bij een eerste inname van Kangen Water wordt het verteringsstelsel eerst gereinigd, het water helpt bij het ontgiften van je lichaam. Voedingsstoffen worden beter door het lichaam opgenomen. Hierdoor verbeter je alvast jouw kans op een betere gezondheid.  Het drinken van geïoniseerd water reduceert een te hoge zuurtegraad in het lichaam en brengt de pH-waarde van ons lichaam weer op peil.

Voed je lichaam met de juiste voedingsstoffen, dit draagt bij tot ons algemeen welzijn en onze gezondheid. Belangrijk is na te denken over waarmee we ons lichaam voeden, de hoeveelheid eten of frequentie van maaltijden zijn hierbij van ondergeschikt belang.

Een goede hydratatie is ook belangrijk bij het sporten alsook het onder controle houden van je gewicht en het afslanken. Alkaline Water bevordert de opname van voedingsstoffen door de lichaamscellen en bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit de lichaamscellen. Ook de gezondheid van de maag en de darmflora worden door geïoniseerd water ondersteund. Tijdens een periode van lagere calorie inname, zorgt een goede hydratatie voor een verzadigd gevoel, terwijl de lichaamscellen en organen ook gehydrateerd worden. In combinatie met een gezonde dosis lichaamsbeweging en beperking van je calorie-inname, is geïoniseerd water een gezonde partner bij het controleren van je lichaamsgewicht of bij het afvallen.

Het drinken van geïoniseerd water verhoogt het zuurstofgehalte in je bloed en je energie niveau. Meer zuurstof zorgt ervoor dat je hersenen ook meer alert reageren. Deze zuurstof werkt ook als een sterke antioxidant voor het lichaam, welke bijdraagt tot cel vernieuwing.

Het effect van het drinken van geïoniseerd water op je lichaam verschilt van persoon tot persoon. Het onmiddellijke effect is afhankelijk van je eetpatroon van nu, maar ook van vroeger. Ook heeft je waterinname een invloed op het effect van geïoniseerd water op je lichaam. De hoeveelheid aan lichaamsbeweging, de hoeveelheid stress in je dagelijkse leven, alsook je medicijninname bepalen allen mee hoe giftig je lichaam is.

Meer informatie over Kangen Water