Gezonde Geest

Kangen Water is geïoniseerd water dat je lichaam reinigt, zuivert en hydrateert. Bij een eerste inname van Kangen Water wordt het verteringsstelsel eerst gereinigd, het water helpt bij het ontgiften van je lichaam. Voedingsstoffen worden beter door het lichaam opgenomen. Hierdoor verbeter je alvast jouw kans op een betere gezondheid. Het drinken van geïoniseerd water reduceert een te lage zuurtegraad in het lichaam en brengt de pH-waarde van ons lichaam weer op peil.

Met het drinken van Kangen Water is de kans ook groot dat je gaat afvallen, omdat het lichaam gaat ontgiften en zich op die manier ontdoet van allerlei geaccumuleerde gifstoffen. Geïoniseerd water bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit de lichaamscellen. Ook wordt het zuurstofgehalte in je bloed verhoogd en neemt hierdoor ook je energieniveau toe. Meer zuurstof zorgt er ook voor dat je hersenen meer alert reageren.

Onze hersenen bestaan maar liefst uit 85% water en zijn enorm gevoelig voor elke vorm van verlaging in dit waterpercentage. Bij een verlaging van de hoeveelheid water in je hersenen kun je je moe en prikkelbaar voelen, ongeduldig en onrustig zijn en zelfs neerslachtig worden. Dit komt omdat hersenen water niet kunnen opslaan en dehydratatie begint op te treden als er geen water wordt voorzien. Als je lichaam slechts 1% gedehydrateerd is, treedt er al een verlaging op van 5% in de cognitieve functie. Studies tonen aan dat langdurige dehydratatie de hersencellen zelfs doet krimpen.

alzheimer_brain

De snelste en meest efficiënte manier om je hersenen te hydrateren, is door geïoniseerd water te drinken. Het duurt slechts enkele minuten vooraleer Kangen Water je hersenen bereikt heeft. Met de kleine groeperingen van watermoleculen, wordt het water snel opgenomen in het bloed. Kangen Water heeft ook sterk geleidende eigenschappen en bevat levenskracht. Dit geeft het water vitaliteit en zorgt voor een vitale cellulaire communicatie. Zo bekom je een grotere alertheid en mentale helderheid.

Meer informatie over Kangen Water