Geldbesparing

Flessenwater wordt alsmaar duurder. De hoeveelheid natuurlijk, drinkbaar water in de wereld neemt af, waardoor de prijs ook stijgt. Aangezien de Enagic ioniseer machine aangesloten wordt op de kraan en deze zo leidingwater omzet in zuiver Kangen Water, bespaar je op de aankoop van water. De prijs per liter Kangen Water is de prijs die je betaalt voor je leidingwater.

De prijs per liter leidingwater bedraagt vandaag €0,003, dit betekent een jaarlijkse kost van €116,58 voor een gezin van vier met een dagelijks aanbevolen watergebruik van 1.5 liter per dag, per persoon. Bij flessenwater kan deze kost al snel oplopen tot €1.051 à €1.752 jaarlijkse kost, afhankelijk van het watermerk dat je kiest.

jaarlijks
20jaar
total

In tijden van crisis is het noodzakelijk je uitgaven te herbekijken en de eerste stap te zetten naar een gezonder financieel leven. Door het gebruik van Kangen Water kan je een grote kost besparen op duurder flessenwater en bovendien zeker zijn van hoog kwalitatief water. Doordat je geen flessenwater meer gebruikt, verbruik je ook minder plastiek, wat goed is voor het milieu, maar ook bespaar je zo geld op de aankoop van blauwe PMD-vuilniszakken.

De duurzame Kangen Water machine heeft een gebruiksduur van 20 jaar. Na deze 20 jaar kan de machine teruggestuurd worden naar Enagic voor een volledige controle. Na deze controle is de machine terug volledig geoptimaliseerd en kan deze opnieuw 20 jaar gebruikt worden.

Met je eigen Kangen Water toestel in huis, maak je niet alleen je eigen drinkwater, maar kan je 5 verschillende types water maken met slechts één druk op de knop. Zo kun je de meeste huishoudelijke producten vervangen en hoef je hieraan geen geld meer uit te geven.

Meer informatie over Kangen Water