Zwangere vrouwen

Alkalische mineralen

Wanneer een vrouw zwanger is, verliest ze een tamelijk grote hoeveelheid alkalische mineralen, omwille van de foetus. De foetus blijft in de baarmoeder gedurende 9 maanden, totdat het water breekt en ontvangt vele voedingsstoffen via de navelstreng. Wanneer deze voedingsstoffen verwerkt zijn , scheidt de foetus de zure afvalstoffen af in de placenta. Gezien de bloedvaten van de moeder niet rechtstreeks verbonden zijn met die van de foetus, kunnen ze deze afvalstoffen niet verwijderen.

In het beginstadium van de zwangersschap, wordt een grote hoeveelheid aan alkalische mineralen ontnomen van de moeder om ervoor te zorgen dat alle zure afvalstoffen van de foetus geneutraliseerd worden. Hierdoor wordt het lichaam van de moeder plots erg zuur, wat de reden is van ochtendmisselijkheid. Vandaar dat het enorm belangrijk is om je lichaam als moeder te ontzuren. Daarom helpt het drinken van alkalisch Kangen Water onmiddellijk en heb je hier minder last van.

Gezonde zwangerschap met Kangen Water

Om ervoor te zorgen dat je foetus gezond blijft en zelf niet groeit in een verzuurde omgeving, is het belangrijk je lichaam op voorhand te ontzuren en te voorzien van deze alkalische mineralen. Hierdoor kan je je met Kangen Water voorbereiden op een gezonde en vlotte zwangerschap, zonder ochtendmisselijkheid. Ook voorkom je post-natale kwaaltjes, zoals het verlies van haren of post-natale depressie.

Zwangerschap is ook één van de grote oorzaken van osteoperose bij vrouwen. Overmatig zuur zorgt er namelijk voor dat al de alkalische mineralen uit botten en weefsels onttrokken worden. Daar Kangen Water een groot aanbod heeft aan ionische mineralen, zoals calcium en magnesium, is het uitermate geschikt om te drinken vóór, tijdens en na de zwangerschap.

Perfecte hydratatie

Voor zwangere vrouwen is het erg belangrijk om veel geïoniseerd water te drinken en dranken die dehydrateren zoals gecaffeïneerde dranken en alcohol te vermijden. Een perfecte hydratatie van jou en je baby, verkrijg je door het drinken van Kangen Water, omdat de moleculen makkelijk te absorberen zijn. Ook worden vitaminen en supplementen veel beter opgenomen als je ze met Kangen Water inneemt.

In Japan constateren ze dat vrouwen, die alkalisch Kangen Water drinken tijdens hun zwangerschap nauwelijks last hebben van braken, een heel vlotte bevalling hebben, een toename hebben aan moedermelk en is er een vlotte en gezonde groei van de pasgeborenen. Door je lichaam te ontzuren zorg je voor een vlotte en gezonde zwangerschap en maak je je lichaam geheel baby-klaar. Haal daarom je eigen Kangen machine in huis voor jou en je baby!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A