Sporters – Verzuring spieren

Elite athleten en trainers weten dat subtiele veranderingen van de zuurtegraad van het lichaam een enorm groot effect hebben op gezondheid, vermoeidheid, pijn, gewicht en uiteraard op athletische performance. Spieren werken het best in een lichaam met zeer nauwe pH schommelingen. In rust is de spier pH rond 6.9, terwijl het bloed een zuurtegraad heeft rond 7.4pH. Na een intense training kunnen je spieren stijf aanvoelen, omdat het lichaam o.a. melkzuur aanmaakt als gevolg van de metabolische processen tijdens je training. Hoe harder je traint, hoe sneller je spieren verzuren en vermoeid geraken. Verzuring in de spieren vermindert de spierkracht drastisch, ook je performance neemt drastisch af. Ook verlies je tijdens je workouts enorm veel vocht.

Alkaliteit en vermogen

De zuurtegraad van je lichaam bepaalt wat er in je cellen en je lymphen gebeurt. Wanneer er zoveel zuur wordt geproduceerd, dat de pH waarde van de cellen verzuurd, ervaren veel sporters dat als ‘de muur’. In deze toestand geraken de spieren volledig verzuurd en kan je plots niet meer vooruit. Hierdoor is het erg belangrijk om de juiste voeding te eten, en nog belangrijker, de juiste dranken te drinken. Waarom? Je lichaam bestaat hoofdzakelijk uit water, namelijk 75%! De kwaliteit van het water in je lichaam bepaalt dus de kwaliteit van 75% van je lichaam.

Blessures voorkomen en ontstekingen remmen

Tientallen jaren geleden was het zeldzaam dat athleten blessures hadden en gekwetst geraakten. Vandaag de dag kampen top athleten vaak met kwetsures, gebroken beenderen, gescheurde spieren en ligamenten, tot zelfs kankers. Dit is allemaal te wijten aan verzuring in weefsels en spieren. Een slecht dieet, slechte dranken (zoals sportdranken), gebrek aan anti-oxidanten en alkalische mineralen zorgen voor verzwakking van het lichaam. Een te grote verzuring in de spieren uit zich in ontstekingen, waardoor gewricht- en spierpijnen ontstaan. Na ongeveer een week geïoniseerd Kangen Water drinken, beginnen ontstekingen te verminderen en worden gifstoffen geneutraliseerd en de verzuring in de spieren tegengegaan.

Hydratatie en Performance door Micro-Clustering

Telkens je je cellen diep hydrateert, zal je sportprestatie verbeteren. Tijdens je workout verlies je veel vocht. Een vochtverlies van slechts 2% zorgt al voor een zwaar verlies in spierkracht. Het probleem met gewoon water is dat het niet snel genoeg je vochtverlies kan vervangen. De reden hiervoor is dat de watermolecules in gewoon water in te grote groepen voorkomen. Hierdoor kunnen ze helemaal niet goed in de cellen worden opgenomen en krijgen je nieren bovendien veel werk om dit ‘grote’ water te verwerken. Kangen Water is geïoniseerd water dat micro-clusters bevat, waardoor Kangen Water zeer snel en effectief in de cellen wordt opgenomen, wat zorgt voor een diepe hydratatie, zelfs tijdens je workout. Door de micro-clusters gaan voedingsstoffen en supplementen ook veel beter opgenomen worden in de cellen en kunnen afvalstoffen en zuren sneller en effectiever afgevoerd worden.

VO2 Max

Je fitnessniveau kan gemeten worden door de hoeveelheid zuurstof die je kan gebruiken terwijl je aan je maximale capaciteit traint. VO2 Max is de maximale hoeveelheid zuurstof uitgedrukt in milliliter. Fitte mensen hebben een hogere VO2 Max-waarden en kunnen aan hogere intensiteiten sporten dan minder fitte individuen. Langer gekend is dat door aan hogere intensiteiten te trainen, de VO2 Max kan verhoogd worden. Studies hebben nu ook aangetoond dat door het drinken van Kangen Water, de VO2 Max ook verhoogd wordt en dus een hoger uithoudingsvermogen oplevert. Kangen Water bevat namelijk enorme hoeveelheden zuurstof en geeft je spieren perfect wat ze nodig hebben om sterk te presteren.

Het Athletisch Water

Geïoniseerd Kangen Water is zuurstofrijk, anti-oxidant, zeer snel absorbeerbaar, alkalisch, en heeft hierdoor enorme voordelen op het athletisch lichaam. Kangen Water zorgt er namelijk voor dat je verzuring van je spieren tegengaat doordat het alkalisch is, het zorgt voor grote hoeveelheden zuurstof waardoor je in je herstelperiode veel sneller herstelt – helemaal natuurlijk! Hierdoor kan je vaker harder trainen en bekom je sterkere resultaten. Anti-oxidanten in het water vertragen het oxidatieproces en door de micro-clustering van de watermoleculen wordt Kangen Water razendsnel geabsorbeerd in je cellen! Hierdoor stijgen je uithoudingsvermogen en fitness niveau drastisch!

Belangrijkste Athletische Voordelen van Kangen Water:

  1. Verhoging van de pH-balans
  2. Vertraging van het verouderings- en oxidatieproces
  3. Betere opname en transport van voedingsstoffen
  4. Krachtiger effect van supplementen
  5. Snellere en diep cellulaire hydratatie
  6. Meer kracht en uithoudingsvermogen
  7. Sneller herstel van het lichaam

Topvoedingsdeskundige Shan Stratton adviseert athleten veel Kangen Water te drinken, zodat je spieren het allerbeste krijgen, opdat een veel sterkere performance kan neergezet worden. Daarom wordt Kangen Water vandaag gebruikt door topsporters over heel de wereld: van de NFL en NBA ploegen tot bodybuilders, fitness modellen, en tennisspelers zoals Maria Sharapova.

Wil jij je athletische performance of sportprestaties aanzienlijk zien en voelen verbeteren? Dan is Kangen Water ideaal voor jou! Contacteer ons NU om met je eigen Kangen machine superieur sportwater te drinken!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A