Persoonlijk Gebruik van water

Een mooie huid

Een gezond lichaam begint uiteraard van binnenuit en water is hierbij ongetwijfeld de belangrijkste factor, aangezien je lichaam uit maar liefst 75% water bestaat! Je huid is een weerspiegeling van wat er vanbinnen gaande is. Eens je lichaam in balans komt door Kangen Water te drinken, zal je dat ook zien aan je mooie huid.

Een gezonde, mooie huid begint met puur water. Een lichaam vol gifstoffen kan geen gezonde cellen aanmaken, hierdoor versnelt ook het verouderingsproces. Wat gebeurt er met een pruim als je deze onder water dompelt? Ze zwelt op en verliest haar rimpels. Een mooie huid en een gezond lichaam hebben grote hoeveelheden puur water nodig. Door geïoniseerd Kangen Water te drinken, hydrateer je je cellen erg diep, waardoor gifstoffen weggespoeld en geëlimineerd worden. Je geeft je huidcellen wat ze het meest nodig hebben om zo een prachtige glow te creëren.

Beauty Water is het ultieme water voor een mooie huid. Het heeft namelijk een pH waarde van 5.5 en heeft dus de perfect zuurtegraad voor je huid. Hierdoor kan de huid zichzelf beschermen tegen bacteriën van buitenaf en kan het zich perfect herstellen, dag in dag uit. Spray dit water dagelijks op je gezicht en lichaam en zie hoe je een prachtig mooie huid krijgt!

Huidproblemen

Voor mensen met huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, is het goed Kangen Water te gebruiken. Eén van de hoofdredenen van acne is een tekort aan puur water, dat aan de cellen geleverd wordt. In een normale situatie worden afvalstoffen zoals urinezuur vrijgemaakt uit de cellen en worden ze vervolgens verwijderd uit het lichaam. Maar wanneer er een tekort is aan puur water, worden deze afvalstoffen via de oppervlakte van de huid afgevoerd en veroorzaken ze problematische uitbarstingen. Constipatie kan ook de oorzaak zijn van acne, omdat afvalstoffen simpelweg niet uit het lichaam afgevoerd worden en zo terug in de bloedbaan terechtkomen. Niets is erger voor een mooie huid en een jeugdige uitstraling dan een geconstipeerd lichaam. Daarom is geïoniseerd Kangen Water zo belangrijk, omdat het je lichaam dieper hydrateert dan andere waters en hierdoor afvalstoffen heel snel kan verwijderen. Beauty Water herstelt dan ook uitwendig je huid en zorgt voor een perfecte zuurtegraad. Het drinken van Kangen Water en het dagelijks sprayen van je huid met Beauty Water zorgt voor een fenomenaal resultaat!

Gewichtsverlies

Het drinken van Kangen Water kan helpen bij gewichtsverlies. Het is namelijk zo dat veel voeding en vele dranken een erg verzurend effect hebben op ons lichaam. Niet alleen eet of drink je veel zuur, maar je lichaam maakt zelf ook afvalzuren aan door metabolische processen. Stress werkt ook enorm verzurend op het lichaam. Deze zuren zijn enorm schadelijk als ze in je vitale organen terechtkomen. Daarom gaat het deze gevaarlijke zuren ergens stockeren waar ze niet schadelijk zijn voor de primaire organen, dit als beschermingsmechanisme, namelijk in de vetmassa. Vandaar dat cellulitis ook voorkomt waar er meer vet is, omwille van deze gifstoffen. Het is dus niet alleen voor esthetische doeleinden, maar ook voor je gezondheid van vitaal belang dat je je lichaam nu ontzuurt. Kangen Water is alkalisch en verwijdert met groot gemak de grote hoeveelheden zuur en gifstoffen die je lichaam geaccumuleerd heeft. Doordat je lichaam meer in balans geraakt door het drinken van Kangen Water, kan je lichaam ook het vet loslaten omdat er veel minder toxines aanwezig zijn, omdat het zichzelf niet meer hoeft te beschermen tegen al het zuur. Je bent dus niet dik, je bent te zuur!

Kangen Water zorgt dus niet alleen voor een goede gezondheid, maar het zorgt ook voor een mooie huid en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies! Om ervoor te zorgen dat je jezelf enkel voorziet van het allerbeste, contacteer ons dan nu om je eigen Kangen Water machine in huis te halen!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A