Huis en tuin (tuin, keuken) – Je lichaam ontslakken

Huis en tuin

Door het drinken van Kangen Water ga je je gezondheid optimaliseren. Je lichaam ontslakken betekent dat je lichaam zich van gevaarlijke gifstoffen ontdoet, hierdoor verbeter je je ook je algemene conditie. Hoewel het enorm belangrijk is jezelf en je familie het beste te geven, is het ook belangrijk om je huishouden ook op een ecologische manier te beheren.

De verschillende types Kangen Water geven je onmiddellijk toegang tot natuurlijke en veilige oplossingen voor het ganse huishouden. Met slechts een druk op de knop verkrijg je water dat je planten kan doen herleven, waarmee je een heerlijke maaltijd kan bereiden of een hardnekkige vlek kan verwijderen. De Kangen Water machines zorgen er niet enkel voor dat je super gehydrateerd blijft, maar zorgen er ook voor dat je een propere, groene huishouding kan onderhouden. Je kan bijna al je schoonmaakmiddelen vervangen, indien je enkel gebruik maakt van ecologisch water, zo ben je verzekerd van een thuis zonder gifstoffen of chemicaliën!

Met je Kangen Water machine kan je gebruik maken van 11.5pH Sterk Kangen Water dat je wasmiddel kan vervangen in de wasmachine. Dit water is een ware ecologische ontvetter, waardoor je zonder gebruik te maken van chemicaliën, perfect schone kleren hebt en bovendien je kleren beschermt door de kleuren intact te houden. Ook is het ontzettend goedkoop in vergelijking met de wasproducten en wasverzachters die je moet blijven kopen. Door nu éénmaal te investeren in je Kangen machine, heb je een oneindige voorraad in huis. Kangen Water is dus perfect voor je kleren, voor je portemonnee en voor je gevoelige huid.

Gebruik 11.5pH Sterk Kangen Water ook om af te wassen zonder gifstoffen en om hardnekkige vlekken te verwijderen.

Sanitatie

De Kangen machine maakt ook een type water aan dat je kan gebruiken om te ontsmetten en werkt ook sterk anti-bacterieel. Met het 2.5pH Sterk Zuur Water kan je je werkbladen in de keuken volledig ontsmetten en vrijmaken van bacteriën. Ook wordt dit water gebruikt in de badkamer en in de wc.

Voeding

Verwijder de pesticiden van je groenten en fruit en ontdek de échte smaak van heerlijk gevitaliseerde voeding. Het 11.5pH Sterk Kangen Water verwijdert pesticiden van je voeding! Hierdoor is niet alleen je voeding helemaal gifvrij en geef je je lichaam de kans om zichzelf te ontslakken, maar bovendien heb je nu ook de perfecte ingrediënten om een sublieme, smaakvolle maaltijd klaar te maken!

Koken met Kangen Water wordt een ware belevenis! Je zal merken dat je eten veel lekkerder smaakt en dat de kooktijd bovendien korter wordt! Pasta’s, rijst, sauzen, eieren, vlees, vis en kip die je met Kangen Water bereidt, worden werkelijk verrukkelijk, omdat de smaak veel intenser wordt. Groenten stomen met Kangen Water smaakt ook beter. Aan slasauzen, dressings en marinades kan je een kleine hoeveelheid 11.5pH Sterk Kangen Water toevoegen, dit zorgt ook voor een perfecte emulsie!

Weken en kiemen van granen, bonen en zaden gebeurt in een sneltempo met 11.5pH water. Dit water zorgt ervoor dat je niet alleen een kortere week- en kiemtijd nodig hebt, maar bovendien is de smaak veel sterker en het gehalte aan mineralen en vitaminen in de voeding hoger.

Ook je koffie en thee smaken heerlijk met Kangen Water, hierdoor zorg je ervoor dat je het beste uit je koffie haalt door de aroma’s volledig tot hun recht te laten komen!

Tuin en planten

Elke plant, struik of bloem heeft een eigen pH-waarde, waardoor ze het best groeien en bloeien. De Kangen machine maakt maar liefst 7 verschillende types water aan, zo heb je altijd de perfecte pH waarde voor eender welke plant. Geïoniseerd Kangen Water vitaliseert je planten en zorgt ervoor dat ze niet alleen de perfecte voeding krijgen om te groeien, maar ze geuren en bloeien ook heerlijk!

Ontdek zelf alle ongelooflijke voordelen door zelf je eigen Kangen machine in huis te halen!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A