Horeca

Geldbesparingen

Een Kangen Water machine biedt u een waaier aan voordelen. Om een zaak efficiënt te runnen, is één van de belangrijkste doelen het economisch management. Vandaar dat een Kangen Water machine een wijze investering is, omdat het zorgt voor grote geldbesparingen op allerlei mogelijke manieren. Zo zorg je ervoor dat er heerlijke recepten voorgeschoteld worden aan je klanten door de voeding te ontzuren. Bereide dranken, koffie en thee krijgen een betere aromatische smaak. Je kan water serveren dat puur, zuiver en zacht van smaak is. Ook kan je het van een eigen branding voorzien. Je zaak kan je geheel ecologisch schoonmaken zonder het gebruik van chemicaliën. Al deze voordelen voor maar fracties van je gebruikelijke onkosten!

Voeding Ontzuren en Pesticide-vrij maken

Eén van de 7 types water dat het Kangen Water machine aanmaakt, kan gebruikt worden om voeding volledig te ontzuren en te ontdoen van pesticiden. Hiervoor gebruik je sterk alkalisch 11.5pH water, dat de kracht heeft om de laag pesticiden van uw groenten en fruit te verwijderen. Kangen Water gebruik je ook om te koken: dit zorgt ervoor dat je de ingrediënten ontzuurt, waardoor smaken versterkt worden en volledig tot hun recht komen en dit in een versneld tempo. Kangen Water wordt sneller geabsorbeerd dan gewoon water, waardoor de kooktijd ook aanzienlijk verkort wordt!

Ecologisch Schoonmaken

Schoonmaken kan nu volledig ecologisch met de sterke waters van de Kangen machine. Je kan namelijk alle oppervlakten ontvetten door gebruik te maken van een ecologische ontvetter. Dit 11.5pH water kan je gebruiken om vet op te lossen en proper te maken. Zowel in de keuken als op de vloeren kan je dit water gebruiken om je zaak zonder chemicaliën proper te maken. Het sterk zure anti-bacteriële 2.5pH water wordt gebruikt om alles te ontsmetten, zoals het kookmateriaal, de handen en uiteraard ook de toilettes. Dit zonder gebruik te maken van slechte chemicaliën, die bovendien erg duur kunnen zijn op lange termijn. Zo zorg jij ervoor dat je zaak perfect schoon is. Je kan jouw klanten bovendien laten weten dat je zaak ecologisch verantwoord te werk gaat!

Gepersonaliseerd Water

Het heerlijke Kangen Water is zeer puur, verfijnd en lekker licht van smaak. Je kan het water met trots serveren aan je klanten. Je kan gepersonaliseerde glazen waterflessen voorzien van de branding van jouw zaak, waardoor je een enorm professionele look uitstraalt. De Kangen machine maakt zonder moeite enorme grote volumes water aan op een erg korte tijd, het is dan niet voor niets de krachtigste water ionisator op de markt! Hierdoor kan je je klanten blijvend tevreden houden door een overheerlijk water aan te bieden!

Voeding ontzuren en heerlijk laten smaken, je zaak ecologisch én economisch schoonmaken en je EIGEN water aanbieden aan je klanten. Door nu te investeren in een Kangen machine geef je werkelijk nieuw leven aan je zaak en spaar je bovendien enorm veel geld uit! Contacteer ons daarom om te ontdekken hoe een Kangen machine JOUW zaak nu nog meer kan doen bloeien!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A