Kerngezond dier

Dankzij de ongelooflijke effecten van Kangen Water, ontdekken vele families dat enkel door het drinkwater te veranderen, de gezondheid sterk toeneemt. Hiermee bedoelen we uiteraard iedereen in het gezin, dus ook de huisdieren!

Dierenartsen erkennen het belang van een goede hydratatie bij dieren en merken hoezeer Kangen Water de dieren gunstig beïnvloedt. Zo wordt ook ondervonden dat Kangen Water helpt bij ziekten of aandoeningen en dat het dier sneller herstelt door het drinken van geïoniseerd water. Doordat hun pH balans wordt geoptimaliseerd, kunnen de vitale lichaamsfuncties beter uitgevoerd worden.

Het 5.5pH Beauty Water/Acidic Water is perfect te gebruiken op de vacht om niet enkel te zorgen voor een prachtige glans, maar ook om zich ook te beschermen tegen bacteriën. Ook kan je een infectie tegengaan door het 2.5pH Sterk Zuur water te gebruiken als ontsmetter, of 11.5pH Sterk Alkalisch water te gebruiken als ontstekingsremmer. Met geïoniseerd water zijn er werkelijk tal van toepassingen, die je kan gebruiken om je dier het beste te geven voor een vitale gezondheid.

De Watertest

Dieren hebben een enorm sterk reukorgaan. Voor honden is dit zelfs 40.000 keer sterker als bij de mens! Hierdoor merk je een groot verschil als je Kangen Water geeft aan je huisdieren, zij ruiken en voelen het verschil. Als je twee identieke kommen water plaatst, eentje gevuld met Kangen Water en het ander gevuld met het gebruikelijke water, zal je merken dat je huisdier zich eerder aangetrokken voelt tot het Kangen Water kommetje!

Dieren die geïoniseerd water drinken, zijn vitaler, hebben een glanzende vacht en hebben een enorm versterkt immuunsysteem. Net zoals de mens, bestaan dieren ook hoofdzakelijk uit water en is het van uiterst belang dat ze het juiste drinkwater krijgen om zo een superieure hydratatie te bekomen. Haal je eigen Kangen machine in huis en geef je huisdier Kangen Water te drinken, ze zullen je hiervoor enorm dankbaar zijn!

Kangen Producten

SD501

SD501 Platinum

JRII

Anespa

pH range 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 2.5 – 11.5 Standaard
Productie Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Strong Kangen Water, Kangen Water, Neutral, Acidic water and Strong Acidic water Mineraal ion water voor uw bad of douche
Gebruik Automatisch, makkelijk te hanteren Automatisch, makkelijk te hanteren Volautomatisch Makkelijk te installeren en gebruiken
Elektrodeplaten 7 7 3 N/A