Toepassingen

Symptonen en Verzuring

Kangen Water helpt bijzonder goed om de symptomen van verzuring in je lichaam tegen te gaan. Je zal merken dat je lichaam hoe langer hoe meer in balans wordt gebracht en dat ongemakken en aandoeningen vervagen. Je voelt je beter, je hebt meer energie, je voelt je mentaal alerter, en je zal zelfs een positievere kijk hebben op het leven!

Met de 7 verschillende types water die de Kangen machine aanmaakt, zijn er werkelijk oneindig veel toepassingen die jou, je familie en vrienden vele voordelen bieden. Kangen Water kan ook op vele manieren toegepast worden in je huishouden en in je keuken.

Schoonheidssalons gebruiken het Beauty water tijdens gelaatsverzorgingen en behandelingen om hun klanten een prachtig resultaat te bezorgen. Ook voor horeca zaken biedt Kangen Water ongelooflijke toepassingen om zowel je recepten van een rijkelijke smaak te voorzien, alsook om klanten heerlijk water aan te bieden. Sporters merken dat hun fitness niveau opmerkelijk stijgt en kunnen ook veel betere zwaardere prestaties aan.

Ook senioren ondervinden dat ze zich veel beter voelen, minder kwaaltjes hebben en meer energie hebben. Zwangere vrouwen ervaren een vlottere zwangerschap en bevalling en zorgen zo voor een erg gezonde baby. Zelfs je dieren worden gezonder en voelen zich gelukkiger door het drinken van Kangen Water.
Kortom, iedereen heeft enorm veel baad bij de aankoop van een Kangen Water machine!

Veelzijdig

Het gebruik van Kangen Water is enorm veelzijdig. Zodra je start met het drinken van Kangen Water, start je met het lichaam reinigen van binnen en zorg je ervoor dat je de verzuring van je lichaam tegengaat. Hierdoor wordt je gezondheid op een natuurlijke manier positief beïnvloed.

Kangen Water bezit immers ongelooflijk weldadige eigenschappen: anti-oxidanten, alkalisch water, snel absorbeerbaar en zuurstofrijk water.

Hierdoor wordt je lichaam diep gehydrateerd en gereinigd, voorzien van zuurstof, alsook volledig in balans gebracht en geoptimaliseerd.
Met Kangen Water kun je vele aandoeningen en ongemakken verhelpen. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Verzuring lichaam symptomen:

Dehydratatie Concentratiemoeilijkheden Droge huid, acne en vroegtijdige rimpels Diabetes
Gewrichtspijnen Vermoeidheid Depressie Droge mond
Constipatie Maagzuur Hoge cholesterol Astma
Spijsverteringsproblemen Hoge bloeddruk Allergieën Hoofdpijn/Migraine
Gewichtsbeheersing Duizeligheid Oedeem Droge mond

 


Huis en Tuin

Ons lichaam en onze geest worden verzwaard door gif en afvalstoffen, die we dagelijks opnemen uit onze voeding- en drankgewoonten.
Lees verder…


Persoonlijk gebruik

Je lichaam kan hulp gebruiken bij het afvoeren van afvalstoffen. Afvalstoffen die niet worden afgevoerd, worden in het lichaam opgeslagen en belasten ons algemeen welzijn, alsook onze gezondheid.
Lees verder…


Horeca

Voelt je huid soepel en gezond aan? Blijft je huid voldoende gehydrateerd gedurende de dag? Vertrouw voor een stralende huid op de natuurlijke ingrediënten van Enagic Beauty Water.
Lees verder…


Sporters

Slechte eet- en drinkgewoonten, te veel stress en een ongezonde levensstijl kunnen de zuurtegraad in je lichaam verhogen, waardoor je je minder actief en gezond voelt.
Lees verder…


Senioren

Ook sporters erkennen de unieke eigenschappen van Kangen Water. Kangen zuiver water zorgt ervoor dat sporters sneller herstellen na een zware inspanning.
Lees verder…


Kinderen

Je lichaam hydrateren is essentieel voor een goede gezondheid. Ons lichaam bestaat voor bijna 70% uit water.
Lees verder…


Zwangere vrouwen

Kangen Water is geïoniseerd water dat je lichaam reinigt, zuivert en hydrateert. Bij een eerste inname van Kangen Water wordt het verteringsstelsel eerst gereinigd.
Lees verder…


Dieren

Gebotteld water wordt alsmaar duurder. De hoeveelheid beschikbaar natuurlijk drinkbaar water neemt af, waardoor de prijs ook stijgt.
Lees verder…