De kracht van Kangen Water

Detoxen

Japanners begrijpen al langer het principe van detoxen of ontslakken, dit is een natuurlijk reinigingsproces van het lichaam om zich te ontdoen van schadelijke stoffen en afvalzuren, die de gezondheid aanzienlijk kunnen aantasten. Doordat we jarenlang gekookte voeding eten, dat geen actieve enzymen meer bevat, accumuleert er zich een laag mucoïde plaque in de darmen. Dit is een harde, taaie plaque die de opname van essentiele voedingsstoffen in het lichaam hindert. Hierdoor kunnen ook slechte bacterien en schimmels de bovenhand nemen, waardoor de darmfunctie volledig verstoord geraakt en de lever uiteindelijk ook belast wordt. Dit heeft als gevolg dat het immuunsysteem enorm verzwakt en het lichaam vatbaarder is voor ziekten.

Maria Sherapova copy

Geïoniseerd Kangen Water zorgt ervoor dat deze mucoïde plak in de darmen wordt opgelost en weggespoeld. De watermoleculen komen in micro-groepjes voor en kunnen hierdoor de plaklaag wél penetreren en losmaken, dit in tegenstelling tot gewoon water. Zo kan het spijsverteringsstelsel volledig worden ontgift en wordt het super-gehydrateerd, waardoor je gezondheid aanzienlijk zal verbeteren. Een betere weerstand, meer energie en een optimale balans in het lichaam worden bekomen bij detox van het lichaam.

Superieure hydratatie

Onderzoekers schatten dat 50-80% van de westerlingen chronisch gedehydrateerd is, zonder dit zelf te beseffen. Dit komt deels doordat de symptomen van chronische dehydratatie vaak verward worden met ziek zijn. Volgens Dr. Dave Carpenter, auteur van “Change your water, change your life” komen volgende symptomen het meest voor bij chronische dehydratatie:

 1. Vermoeidheid
 2. Constipatie
 3. Hoge bloeddruk
 4. Hoge cholesterol
 5. Zuur-alkaline onbalans
 6. Spijsverteringsproblemen
 7. Astma en allergieën
 8. Gewichtstoename
 9. Huidproblemen en -aandoeningen
 10. Gewrichtspijnen of ontstekingen
 11. Urineblaas- of nierproblemen
 12. Vroegtijdige veroudering

bloed-analyse

Krachtige eigenschappen

Kangen Water is zuurstofrijk, anti-oxidant, micro-geclusterd alkalisch water en bevat een enorme levenskracht, vandaar dat het ook ‘levend water’ wordt genoemd. Hierdoor neemt de hoeveelheid zuurstof en energie in het bloed toe. Dit is zichtbaar aan de cellen in het bloed, na een tijdspanne van slechts enkele minuten. Aan de hand van een levend-bloedanalyse wordt aangetoond hoe de cellen levenskracht en bio-electriciteit verkrijgen vóór en na een glas Kangen Water te hebben gedronken. Hierbij wordt via een prikje in de vinger een druppel bloed genomen en wordt het onmiddellijk onder de microscoop geplaatst.

Bij mensen die ziek of zwak zijn, kleven bloedcellen aan elkaar, die zwak zijn en traag bewegen. Er is dan ook weinig bio-electrische energie of levenskracht te bespeuren, zoals hier op de ‘voor’ foto.

Op de ‘na’ foto kleven de bloedcellen niet aan elkaar en stoten ze elkaar mooi af, omdat er energie of electriciteit aanwezig is, een teken van vitaliteit en gezondheid. Kangen Water zorgt voor een enorm grote hoeveelheid energie en zorgt ervoor dat je cellen vitaal en energiek worden. Aangezien het lichaam bestaat uit cellen is dit van essentieel belang voor onze algemene gezondheid.

Immuunsysteem

Met Kangen Water zorg je ervoor dat je je immuunsysteem versterkt, waardoor je gewapend bent tegen allerlei kwaaltjes en aandoeningen. Zo voorkom je ook dat je spieren verzuren en kan je beter presteren. Door ervoor te zorgen dat je lichaam goed gereinigd en gehydrateerd is, ben je energieker, zie je er beter uit en blijf je bovendien langer jong!

“Vrouw met borstkanker voor, en 3 maanden na behandeling met Kangen Water. – Dr Shinya”

Breast cancer copy Breast cancer

Meer informatie over Kangen Water