Water ionisatie

Een stukje geschiedenis

Water ionisatie werd ontdekt toen wetenschappers onderzoek voerden naar waar mensen het langst leefden in de wereld, en voornamelijk waarom dat het geval was. Eén van deze vroege onderzoekers was Dr. Henri Coanda, een gerenommeerde Roemeense wetenschapper en Nobelprijswinnaar. Coanda stond vooral bekend voor zijn studies die betekenisvol waren voor de luchtvaart. Minder bekend was zijn levenslange obsessie voor de structuur van water.

Gevoed door verhalen over de lange levensduur van de inwoners van Hunza in de Himalaya’s, besloot Dr. Coanda om naar dit afgelegen land af te reizen en zelf het water te onderzoeken die de Hunza’s dronken. Voor deze mensen was ziekte onbekend. De Hunza’s kenden ook een uitzonderlijk lange levensduur. Leeftijden tussen 120 en 140 jaar waren er namelijk geen uitzondering. Ook werden ouderen niet ziek. Integendeel, ze waren nog erg fit en vitaal.  Uit onderzoek van het water bleek dat het water inderdaad anders was samengesteld. Het water had een hexagonale structuur, het had een alkalische pH-waarde en bevatte anti-oxidanten.

Global Warming In Alaska

Gefascineerd door Dr. Coanda’s ontdekking startten Russische wetenschappers met het ontwikkelen van een technologie die dit ongelooflijke water wist te hercreëren, zodat iedereen van de vele voordelen van dit water kon genieten. De technologie werd verder uitgewerkt in Japan wat uiteindelijk in 1950 resulteerde in de eerste waterionisator. Dit geïoniseerd water kende dezelfde eigenschappen als het Hunza water.

Huishoudelijk gegeven

Ondertussen is waterionisatie reeds vier decennia lang een standaard gegeven in de Japanse medische wereld. De Japanners hechten enorm veel waarde aan hun geïoniseerd water. Ziekenhuizen waren de eersten om deze technologie te gebruiken voor hun patiënten, omdat ze zo’n positieve resultaten behaalden, steeg de vraag om een huishoudelijke versie van deze waterionisatoren op de markt te brengen. Het Japanse Enagic is de pionier in het vervaardigen van deze ionisatietoestellen en heeft hiervoor ook een medisch certificaat ontvangen voor hun machines die Kangen Water produceren.

Hexagonaal water

Ondertussen voert men reeds 40 jaar onderzoek naar hexagonaal water en de ongelooflijke helende eigenschappen ervan. De Japanse Dr. Mu Shik Jhon wijdde zijn leven aan het assembleren van stukken van de ‘waterpuzzel’. In zijn boek, ‘De waterpuzzel en de hexagonale sleutel’, beschrijft hij zijn vaststellingen uit 40 jaar onderzoek. Zijn ontdekkingen omtrent de structuur van water hebben de wetenschap revolutionair veranderd. Al deze stellingen zijn wetenschappelijk bewezen en gedocumenteerd. Hier vind je er alvast enkele.

  • Onze lichamen voeden met hexagonaal water kan de vitaliteit verhogen, het verouderingsproces vertragen en ziekte voorkomen.
  • Veroudering is een verlies aan hexagonaal water in de organen, weefsels en cellen, en een gehele vermindering aan het totale lichaamswater.
  • Hexagonaal water is energetisch krachtiger.
  • Zelfs ouderen kunnen hun gezondheid en vitaliteit behouden wanneer de hoeveelheid hexagonaal water in het lichaam hoog is.
  • Stress verandert hexagonaal water in pentagonaal water (5 watermoleculen) wat niet aanbevolen is voor het menselijk lichaam.
  • Uit onderzoek van cellen geïnfecteerd met het HIV virus blijkt dat deze dezelfde wateromgeving kennen als cellen geïnfecteerd met kanker en diabetes – een gebrek aan een georganiseerde structuur op cellulair niveau.
  • Hexagonaal water beweegt gemakkelijk in de cellulaire matrix van het lichaam en helpt zo bij de opname van voedingsstoffen en de verwijdering van afvalstoffen.

Vandaag heeft één op de vier gezinnen in Japan een waterionisatie toestel in huis. Ook niet onbelangrijk om te weten is dat Japanners de langste levensverwachting hebben in de wereld.

Meer informatie over Kangen Water