Over Kangen

druppel

Wat is Kangen Water?

Kangen Water is heerlijk water dat zuurstofrijk is, anti-oxidanten bevat, en je tot diep in de cellen hydrateert. Bovendien is het alkalisch water, waardoor je verzuring tegengaat en op die manier je lichaam preventief beschermt tegen ziektes. De eigenschappen van Kangen Water houden je supergezond en energiek, en helpen je zelfs alerter te zijn. Met een Kangen machine in huis ben je zeker van een gezond, milieuvriendelijk en een budget-vriendelijk huishouden!

Enagic

Kangen Water machines worden al decennia lang vervaardigd door het Japanse bedrijf Enagic, de marktleider in waterionisatiesystemen. De toestellen filteren niet alleen kraantjeswater, maar genereren door middel van een ionisatieproces maar liefst 5 verschillende types water.  Deze zijn onder meer alkalisch water om te drinken, perfect licht-zuur water voor de huid, sterk alkalische waters om pesticiden van groenten en fruit te verwijderen, en desinfecterend water dat de meeste huishoudelijke producten kan vervangen.

In tegenstelling tot andere filtersystemen, die mineralen uit het water kunnen halen, behoudt de Kangen Water machine de aanwezige mineralen in het water zoals calcium, magnesium, potassium en sodium. Deze mineralen zijn essentieel voor het lichaam om alle vitale functies optimaal te kunnen uitvoeren.

Enagic’s technologie wordt al sinds 1974 gebruikt in Japanse ziekenhuizen om niet alleen patiënten te helpen genezen door gebruik van alkalisch water, maar ook om chirurgisch materiaal te desinfecteren. Bovendien is Enagic het enige bedrijf in de wereld, dat voor zijn water ionisatiesystemen een medisch certificaat heeft mogen ontvangen.

Een OEM bedrijf

Enagic is een OEM bedrijf, of Original Equipment Manufacturer. Dit wil zeggen dat elk onderdeel van de toestellen in de fabriek zelf gemaakt worden en niet extern. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd. Ook wordt elk toestel volledig door éénzelfde technieker gebouwd en vervolgens door vijf verschillende inspecteurs gecontroleerd, vooraleer het verscheept wordt. Door deze enorme hoge standaarden kan Enagic met groot vertrouwen een volledige garantie van 5 jaar waarborgen, met een levensverwachting van 20 jaar op de toestellen.

CEO van Enagic

“Het menselijk lichaam bestaat uit 70% water. Het is dus niet overdreven om te zeggen dat water de basis is van vitaliteit en een lang leven. Wat je in je lichaam opneemt, zou zo puur en kwalitatief mogelijk moeten zijn. Enagic biedt veilig water aan dat met vertrouwen kan gebruikt worden voor gezondheid, schoonheid, sanitair en keuken.” – Hironari Oshiro, CEO van Enagic

hironari-oshiro

Zowel families, therapeuten, schoonheidscentra, restaurants, zaakvoerders als bedrijven genieten vandaag wereldwijd van vele gezondheidsvoordelen van alkalisch water, de ecologische verantwoorde technologie, en uiteraard de grote geldbesparingen.

Meer informatie over Kangen Water