Kangen Blog

lever-ontgiften

Je lever overbelast? Je lever ontgiften dankzij de juiste hydratatie

De lever staat in voor het reinigen en ontgiften van je lichaam. Het drinken en eten van ongezonde voedingsstoffen belast onnodig ons lichaam. Alcohol, geneesmiddelen en allerlei vreemde micro-organismen in onze voeding zijn ontzettend zwaar voor je lever. Daarom is het belangrijk lief te zijn voor je lever.

Je lever ontgiften op regelmatige basis, ondersteunt je lever in het reinigen van je lichaam. Voedingstoffen, die niet in je lichaam thuishoren of niet door je lichaam worden opgenomen, worden afgebroken en verwijderd door je lever.

Dagelijks verorberen we verschillende voedingsmiddelen die wel lekker zijn, maar niet zozeer goed zijn voor ons lichaam of lever. Zo mijd je best volgende voedingsmiddelen om je lever te ontlasten:

Drank Voeding
  • Alcohol
  • Verzadigde vetten
  • Cafeïne
  • Allerhande smaak- kleur- en geurstoffen
  • Suiker
  • Bewaringsmiddelen
  • Nicotine

Ga bewust om met voeding, weet wat je drinkt en eet, zo belast je je lever niet onnodig.

Drink veel water, eet veel groenten en fruit.

Kies voor een gezond lichaam

kangen-water-hydratatie

Onze huidige maatschappij werkt een vluchtige levensstijl in de hand.

De combinatie van een drukke job en een gezin zorgt ervoor dat vele mensen vaak niet de tijd hebben of tijd willen/kunnen vrijmaken om te sporten, om gezond en bewust te eten en voldoende te drinken.

Toch zijn een gezonde voeding en een goede hydratatie belangrijk voor het onderhouden van een gezonde levensstijl, een levensstijl die het lichaam en de lever absoluut ten goede komen.

Regelmatig je lichaam reinigen en je lever ontgiften is daarom zeker geen overbodige luxe. Zo zorg je ervoor dat je lichaam, alsook lever optimaal blijven functioneren.

Gezond door water ionisatie

Door een gezonde levensstijl te hanteren en je lichaam voldoende te hydrateren met kwalitatief geïoniseerd water zorg je voor een gezonde en natuurlijke balans in je lichaam en lever. Het juiste drinkwater zorgt ervoor dat het alkaline gehalte in je lichaam in evenwicht blijft. Zo verwijder je met alkalisch water zuur en gifstoffen, die zich opgestapeld hebben in je lichaam en lever.

Je lever ontgiften en je lichaam ontzuren zorgt voor vele voordelen. Zo werkt je immuunsysteem beter en verbetert ook je weerstand.

Zet jij in op een goede gezondheid? Je lever ontgiften? Ontdek wat alkalisch water voor jouw lever en lichaam kan doen!