Enagic visie

Enagic Visie

Enagic visie

Enagic gelooft dat alles aan mekaar is verbonden. Doe wat je wilt doen in je leven, om jezelf ook volop te ontplooien als persoon. Enagic’s filosofie voor ultieme gezondheid is gebaseerd op drie grote peilers:

  1. 1.       Gezond Lichaam
  2. 2.       Gezonde Financiën
  3. 3.       Gezonde Geest

Gezond Lichaam

Water drinken is cruciaal om een goede gezondheid te handhaven. Onze lichamen bestaan uit maar liefst 70% water. Vele dranken die we consumeren geven ons een tijdelijke boost, maar zijn enorm schadelijk voor onze gezondheid door ingrediënten zoals suiker en caffeïne en veel zuur. Hierdoor voelen we ons vermoeid en gedehydrateerd, en lessen ze bovendien niet onze echte dorst. Water is de sleutel tot hydratatie en gezondheid, maar spijtig genoeg bevatten de meeste waters gifstoffen uit plastiek, pharmaceutische residuen, hormonen en pesticiden.

Daarom is Kangen Water zo bijzonder, omdat het een pure, lekkere smaak heeft zonder dat de belangrijke mineralen er worden uitgehaald zoals bij de meeste filtratiesystemen het geval is. Kangen Water zorgt voor een diepgaande hydratatie van de lichaamscellen, alsook creëert het een alkalische omgeving die noodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Water is de basis van het leven en gezien je lichaam hoofdzakelijk uit water bestaat, is het niet overdreven om te stellen dat het JUISTE water zeer belangrijk is voor je gezondheid!

Gezonde Financiën

Een gezond lichaam kan niet zonder gezonde financiën. Financiële onzekerheden veroorzaken namelijk een enorme grote stress op zowel je geest als je lichaam. Stress heeft ook de meest verzurende invloed op je lichaam, wat je immuunsysteem bijzonder zwak maakt. Kangen Water kan dus niet alleen zorgen voor je lichamelijke gezondheid, maar ook die van je financiën. Als eigenaar van je Kangen Water machine kan je commissies ontvangen voor elk toestel, dat je aanbeveelt en behoren je geldzorgen helemaal tot het verleden!

Gezonde Geest

Door een onstabiel economisch klimaat is het niet verwonderlijk, dat we ons onzeker voelen over onze toekomst. Dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt, aangezien velen van ons zich continu zorgen maken om geld en over hoe we niet alleen voor onszelf kunnen zorgen maar ook voor onze families. Een gezond en stabiel leven wordt gerealiseerd door een evenwichtig leven. We kunnen nooit zorgeloos zijn als we ziek zijn of als we financieel onzeker zijn, zonder een heldere kijk op de verandering of verbetering hiervan. Stress en gifstoffen weerhouden je ervan te denken aan wat het meeste telt in het leven.

Een gezonde geest is de derde grote peiler van de Enagic filosofie. Een gezond lichaam, gezonde financiën en een gezonde geest vormen de drie pijlers van een complete gezondheid. Ga met een geruste geest slapen wetende dat je met deze revolutionaire technologie van Enagic mensen kan helpen met zowel hun fysieke gezondheid als hun financiële gezondheid. Ware gezondheid kan jij nu ook zelf ontdekken. Ervaar een gezond lichaam, een gezonde geest en gezonde financiën met Enagic en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Hoe werkt Kangen Succes Team ?