Systeem voor succes

Systeem voor succes

Systeem voor succes

Cashflow Kwadrant

Eén van de meest erkende ondernemers van de wereld, Robert Kiyosaki, stelde een Cashflow Kwadrant samen dat 4 type mensen onderscheidt, die in twee delen opgedeeld kunnen worden. De linkerkant zijn E’s en S’en die hun tijd ruilen voor geld. Aan de rechterkant staan de B’s en I’s, die zaken creëren of in zaken investeren, zodat ze zelfs geld verdienen terwijl ze slapen. Het is ook geen toeval dat de mensen aan de linkerkant in de huidige economie met zware problemen zitten, en diegenen aan de rechterkant het net hoe langer, hoe beter doen.

succes

E = werknemer. Je hebt een job. Vele mensen kiezen om een job te hebben, omdat het financiële zekerheid biedt. Maar dit is eigenlijk een schijnzekerheid. Als werknemer ben je afhankelijk van één inkomstenbron, namelijk het inkomen dat je werkgever je geeft. Wat als dit wegvalt? Waar val je dan op terug? In het economisch klimaat van vandaag valt deze zekerheid snel weg gezien vele bedrijven besparingen doorvoeren waardoor werknemers hun job verliezen.

S = klein zelfstandige of vrije beroepsbeoefenaar. Je bezit een job. Deze mensen werken voor zichzelf, maar verdienen ook niets als ze niet werken. Hun tijd wordt nog steeds geruild voor geld en worden ze benadeeld.

B = eigenaar van een bedrijf. Als bedrijfseigenaar heb je geen baan en bezit je ook geen baan. Je bezit een systeem, een business model en mensen die voor JOU werken. Hierdoor heb je meervoudige inkomstenbronnen. Je inkomen is niet afhankelijk van het aantal uren dat jij werkt. Dit is een passief inkomen, dat gegenereerd wordt door het netwerk dat je opbouwt. B’s doen het goed in een slechte en een goede economie. Als Enagic business ondernemer zit je in het B kwadrant omdat je een systeem hebt, dat ervoor zorgt dat je een team uitbouwt en dat geld genereert voor jou.

In welk kwadrant zit jij?

97% van de mensen bevindt zich aan de linkerkant van het kwadrant en zijn dus ‘E’ werknemer of ‘S’- klein zelfstandige. Ons schoolsysteem traint ons namelijk om in het linkerkwadrant te stappen, zelfs met een hogere opleiding. Je bent getraind om in het bedrijfsleven als E te stappen en niet als B. Velen in de E en S kwadranten wachten, totdat de economie terug begint te groeien, wat nog jaren kan duren en blijft hierdoor nog lang in moeilijkheden zitten.

Het is belangrijk om te beseffen in welk kwadrant je zit, zodat je je weg kan vinden naar financiële vrijheid. In welk kwadrant zit jij? En waar wil je naartoe groeien? Als je niet tevreden bent met waar je nu bent, kan je met Enagic groeien naar het B kwadrant, zoals keer op keer reeds bewezen is.

Succes met Enagic

Het business model van Enagic is een bewezen model: over de hele wereld zijn verdelers enorm succesvol met hun Enagic business en genieten ze van de vrijheden, die deze ongelooflijke kans te bieden heeft. Je kan meer genieten van wat het leven echt te bieden heeft, wanneer je zelf maar wil. Zo maak je je planning volledig zelf en hoef je ook niet aan een baas te vragen of je vakantie mag nemen, want die baas ben je namelijk zélf! Je geniet van meer belastingsvoordelen, je ontmoet gelijkgezinde mensen, je hebt meer tijd, je krijgt coaching en begeleiding voor je persoonlijke ontwikkeling en dit in een systeem dat zichzelf blijft bewijzen.

Succes is doen wat je wil, wanneer je wil, waar je wil, met wie je wil, zoveel als je wil.” – Anthony Robbins

testi

Van zodra je besluit om je bij ons team aan te sluiten, zullen wij er zijn om je op te leiden en je te coachen, opdat jij je financiële dromen kan waarmaken! Je kan rekenen op een team dat je zal begeleiden, steunen en ervoor gaat zorgen, zodat je succesvol je toekomst tegemoet kan gaan. Van psychologische sales-mindset tot strategische marketing, we coachen je zowel online als offline. Sluit je nu aan bij een team, dat samen met jou je overwinningen en beloningen gaat vieren! Contacteer ons NU en maak je financiële dromen waar met Enagic!

Hoe werkt Kangen Succes Team ?