Distributiemethode

Distributiemethode

Distributiemethode

Traditionele Marketing

Traditionele marketing gebeurt via verschillende media zoals TV, radio, tijdschriften, enzovoort. Het nadeel hierbij is dat bedrijven enorm veel geld moeten uitgeven opdat hun producten bekend worden gemaakt aan de consument. Niet alleen is het veel geld, maar het is ook niet steeds effectief. Mensen vertrouwen niet altijd wat er in een reclame campagne beweerd wordt en kunnen soms erg skeptisch tegenover een product staan.

Directe Verkoop

De Enagic distributiemethode is een uniek model gebaseerd op directe verkoop. Als directe verkoper krijg je je commissie per toestel dat je verkoopt en bepaal je zelf hoeveel commissie je betaald krijgt: hoe meer je verkoopt, hoe meer geld je verdient. Dit is in tegenstelling tot de traditionele job waar je eenmaal een vast bedrag verdient en je niet meer salaris krijgt of je nu harder werkt of niet. In tegenstelling tot de vaste 9-to-5 jobs die stresserend kunnen zijn en waar je meestal ook files voor moet trotseren, kies je met een home-based business zélf wanneer je werkt, waar, wanneer, en zelfs met wie.

Indirecte Verkoop

Eens je je klantenbasis hebt opgebouwd, kan je een netwerk uitbreiden en zo je team uitbouwen. De klanten die een water ionisator kopen, kunnen op hun beurt ook toestellen verkopen. Zij verdienen uiteraard hun commissie op de verkopen, maar jij krijgt daar ook nog jouw commissie bovenop. Naarmate je teamgenoten meer succes boeken, zal jij ook meer succes boeken. Jij en je team hebben er alle belang bij om elkaar te steunen om jullie doelen samen te bereiken.

Dit wil zeggen dat je enorm snel kan doorgroeien en je je financiële dromen kan waarmaken! Let op, dit is GEEN piramide systeem. Enagic’s gepatenteerde business model is namelijk zodanig opgesteld dat diegene die het meest moeite doet, ook het meest beloond wordt. Het is dus best mogelijk dat iemand die ‘onder’ jou staat, na een tijdje meer kan beginnen verdienen als jijzelf, wat  eerlijk is.

Nog méér inkomsten

Naarmate je status – die afhankelijk is van het aantal verkopen van jezelf én je team -verbeterd, ga je bovenop je eigen commissies van directe verkopen en die van je indirecte verkopen, nog meer verdiensten creëren, zoals bonussen en extra commissies, op elke verkoop die gemaakt wordt door je team. De mogelijkheden voor je inkomsten zijn werkelijk oneindig, dus mis deze unieke opportuniteit niet!

Investering

Een eigen zaak opstarten kan enorm kostelijk zijn en daarbij ook administratief een heel karwei worden. De voordelen om met Enagic te beginnen zijn talrijk. Je hoeft namelijk geen stock bij te houden, je hebt geen zakelijk plan nodig of vergunningen. Een traditionele zaak opstarten kan gemakkelijk tienduizenden euro’s kosten, wat vaak onhaalbaar is en ook geen zekerheid garandeert.

Als investering voor het opstarten van je eigen zaak, koop je éénmalig een Enagic water ionisator, meer niet. Er zijn geen extra kosten of maandelijkse verplichtingen aan verbonden, er is ook geen tijdslimiet qua verkopen. Jij bepaalt geheel voor jezelf hoe snel je succes wilt boeken en hierbij helpen we jou bij je financiële doelen door gratis coaching en opleidingen.

Netwerk Marketing

Deze nieuwe, strategische distributiemethode wordt ook wel netwerk marketing genoemd. Enagic’s distributiemethode is zelfs gepatenteerd omwille van zijn unieke compensatiesysteem. Meer en meer traditionele bedrijven sneuvelen omdat deze niet meer geheel passen in de huidige economie. Daarom is netwerk marketing enorm krachtig én met het juiste product in handen, kan je werkelijk je financiële dromen realiseren!

Wat zeggen Business Professionals?

Paul Zane Pilzer, auteur van “The next Millionaires”

“Van alle ondernemingen die er vandaag bestaan, is die van de directe verkoop, ook wel netwerk marketing genoemd, de belangrijkste. Deze distributiemethode is perfect om vele toekomstige millionairs te creëren.”

Donald Trump

“Netwerk marketing heeft bewezen een mooie bron van inkomsten te zijn. Hiervan zijn al veel voorbeelden van succes.”

Robert Kiyosaki, auteur “Rich Dad, Poor Dad”

“Netwerk marketing geeft mensen de kans om met een zeer laag risico en een zeer kleine investering, een inkomstenbron te generen en hierdoor een enorm fortuin op te bouwen. De rijkste mensen in de wereld bouwen netwerken op, de rest zoekt werk. Een netwerk marketing business is een nieuwe en revolutionaire manier om rijkdom te creëren.”

Als je andere resultaten wil, moet je nu ook andere acties ondernemen.. Hierbij hou JIJ de sleutel in handen tot financiëeel succes. Jouw beslissingen en niet je huidige situatie, bepalen jouw financiële toekomst. Beslis NU… contacteer ons zo snel mogelijk!

Hoe werkt Kangen Succes Team ?