Distributie

Distributie

Verander je water. Verander je leven.

Het Japanse bedrijf Enagic heeft al sinds 1974 de missie om de gezondheid van het lichaam en algemeen welzijn revolutionair aan te pakken. Ze produceren de meest kwalitatieve, hoogstaande en meest krachtige waterionisatietoestellen op de markt. Enagic produceert als enige bedrijf in de wereld medisch gecertificeerde toestellen. Enkel in Japan werden al meer dan 400.000 waterionisators verkocht, 1 op 4 gezinnen beschikt over een Enagic toestel. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie staat Japan op de 1ste plaats wat betreft de langste levensverwachting en dit is geen toeval. De Enagic toestellen genereren Kangen Water. Kangen Water is heerlijk, gezond alkalisch geïoniseerd water dat zorgt voor een gezond leven en algemeen welzijn.

Enagic gelooft dat alles aan mekaar verbonden is. Kangen Water drinken, is gezond voor je lichaam en geest: een gehydrateerd lichaam, een groen huishouden, een positieve mindset, maar uiteraard ook financiële gezondheid, omdat ‘financieel ziek’ zijn een enorm negatieve impact heeft op zowel het lichaam als de geest. Het is belangrijk je lichaam en geest niet alleen gezond te maken, maar ook te houden!

Water van de Toekomst

Water bedekt maar liefst 70% van het aardoppervlak, ook ons lichaam bestaat uit minstens 70% water. Wij kunnen slechts enkele dagen overleven zónder water. Samenlevingen ontstonden doorheen de geschiedenis altijd rond water, omdat water de bron is van leven. Spijtig genoeg wordt zuiver, gezond en veilig water hoe langer hoe schaarser en zal gezond water een groot probleem vormen in de toekomst. Vandaar dat NU investeren in ‘s werelds meest erkende watertechnologie niet alleen een wijze keuze is voor de gezondheid van je lichaam, maar ook op financieel vlak!

Met de distributie van Kangen Water toestellen krijg JIJ de opportuniteit en de kracht om deel te maken van iets groots. Het markt potentieel voor Kangen Water is ontzettend groot, omdat iedereen water drinkt. Gezondheid is belangrijk in onze huidige samenleving. De wellness en gezondheidsindustrie is daarom ook de sterkst groeiende markt. “De basis van vitaliteit en een lang leven is water.” Water kan dit ook zijn voor je financiële vitaliteit!

Verdelen van Kangen Water

Het verdelersmodel is gebaseerd op directe verkoop, welke het meest effectieve marketing systeem is voor het economisch klimaat van vandaag. Of het nu is om een extra inkomen te creëren, of om voor een full-time inkomen te zorgen, met Enagic beslis JIJ hoe je financiële toekomst er zal uitzien. Het enige wat je hoeft te doen, is het verspreiden van de weldaden van Kangen Water! Verdeler zijn van Enagic toestellen biedt vele voordelen:

  • Je bent je eigen baas
  • Je maakt je eigen planning
  • Je bent vrij te werken waar en wanneer je maar wil
  • Je hoeft geen stock te bewaren
  • Geen jaarlijks lidgeld
  • Geen minimaal verkoopsvolume
  • Geen maandelijkse kwalificaties
  • Geen tijdslimiet
  • Je bepaalt zélf je financieel succes!

Neem zélf initiatief en contacteer ons vandaag nog om te bespreken hoe wij jou op weg kunnen helpen naar een financieel gezondere toekomst!

Hoe werkt Kangen Succes Team ?